Для людей з порушеннями зоруЛюдям з порушеннями зору
Герб м. Сміла

ЦНАП

м. Сміла

Facebook
Повернутися назад
Адміністратори управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Смілянської міської ради розпочали прийом документів на актуалізацію даних військовозобов’язаних
З 18 травня 2024 року адміністратори управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Смілянської міської ради почали надавати послугу з оновлення даних військовозобов’язаних.
Так, військовозобов’язані, призовники та резервісти упродовж 60 днів зобов’язані оновити свої облікові дані, а саме: прізвище, ім’я, по батькові, фактичну адресу проживання, мобільний номер, адресу електронної пошти (за наявності).
При собі у ЦНАПі потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та актуальний номер телефону.
Військовозобовʼязаний приходить до ЦНАПу, надає актуальні дані про себе та підтверджує їх. Після внесення адміністратором цих даних в електронну систему, інформація автоматично підтягується до реєстру військовозобов’язаних «Оберіг». Результат надання послуги - це витяг про актуалізацію даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, який формується засобами Реєстру та роздруковується адміністратором ЦНАП. Витяг є підтвердженням того, що умови закону про мобілізацію виконані.